Kleine verhalen

There are big mother fucking RATS in this whore-house!

Ontzet staren Yves en ik naar deze informatie. Ze zijn in grote rode letters op de lichtgroene gelakte wand van onze kamer gespoten. Ik denk aan de ratten in de open riolen voor het hotel. Ik voel al  een pelsje en een lange staart langs mijn hals.

We hebben de hele avond in Georgtown door de Jalan Julia gelopen, op zoek naar een nachtverblijf maar alles in deze backpackersbuurt, is volzet. Enkel in dit hotelletje, waar slingers met gekleurde lappen voor de ingang hangen, zou nog een kamer vrij zijn. Wij storen ons niet aan de ratten in de open goten, ook niet aan de jonge vrouwen, hun tasje tegen hen aan geklemd, die voor de ijzeren poort slenteren.

We zetten de rugzakken neer en monsteren ons nachtverblijf. Het is een kamer in een oud Portugees gebouw. Het heeft een oppervlakte van vijf op vier meter en is wel acht meter hoog. Het bovenste gedeelte bestaat uit kruisgewijs latwerk. De kamer lijkt meer gastvrij door het schemerig licht dat vanuit de gang ruitvormige schaduwen werpt. Aan het ooit donkergroen geschilderd plafond, zwaait een enorme ouderwetse fan stofdeeltjes rond. Zij worden opgevangen door een smoezelig rozerood muskietnet.

In het schot ontdekken we een groot aantal gaatjes. Over enkele zijn er, zoals door voyeuriste vroeger in de aankleedhokjes van het zwembad, ijzeren plaatsjes genageld. Ze zijn er weer afgepeuterd. Lees meer…

 

Mee-eters.

Mijn man had mee-eters op de meest onmogelijke plaatsen. Tussen de neuswortel en het oog bijvoorbeeld, wat daar allemaal uitspoot. Niet te beschrijven!! Woorden zijn daar te zwak voor. Soms dacht ik dat ik zijn oogbol per ongeluk mee had.

En…. op zijn penis. Na jàààren nog herinner ik me levendig een tweeërlei orgasme, enig in zijn soort. Nooit meer geëvenaard. Mijn man en ik bedreven intens en hartstochtelijk de liefde, de vlammen laaiden langs alle kanten op. Ik omklemde hem steviger met armen en benen. Op het ogenblik dat we beiden klaar gingen komen, voelde ik…de bobbel. Belust op meer en zonder nadenken liet ik me gaan en op het ultieme moment met een onuitsprekelijk genot, neep ik het ding triomfantelijk en vakkundig uit. Met een langgerekt “haaaa-aai” loste hij zijn zaad. Lees meer…..

 

Drinkende palmbomen.

drinkendepalmbomenOp een nacht bevindt hij zich alleen in de hut. Hij besluit naar het strand waar hij gevonden werd te gaan, het lijkt hem jaren geleden. In de beschermende duisternis van het struikgewas blijft hij staan. Wat hij ziet slaat hem met verstomming. De stammen van de ontzaglijke hoge palmbomen neigen zich buigzaam tot aan het zeeoppervlak, De kruinen bevinden zich half in het water en…. slurpen.  Lees meer…..

 

De Woestijnmeerminnen van El Bayahd

Enkel meters van de Berbertenten blijkt er een hete bron te zijn. In de vroege ochtend wring ik me in mijn badpak en ren er heen. Ik glijd in het stomend water en zwem enkele slagen. Ik word er heerlijk warm van. Daar komen de Belgische dames. Waarom naakt? Ze laten zich langs de slijkrand in het hete water glijden. Mannelijke autochtonen zijn talrijk toegestroomd. Ze zetten zich op de hurken en kijken, hun spotlach verbijtend toe.